Komplett inom solskydd
Du vill skapa en boendemiljö med rätt klimat, ljus och känsla.
För att förverkliga detta behöver du prata med någon som kan solskydd.


Du slipper åka runt och leta
Vi kommer hem till dig och visar våra kollektioner i din egen miljö. Du sparar in turer fram och tillbaka med prover. Det ger dig också möjlighet att i lugn och ro ställa frågor.
Ring, så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Mycket att välja på
Du får tillgång till ett komplett sortiment inom solskydd. I denna broschyr visar vi några modeller och varianter för att ge dig inspiration. Det finns mycket mer att välja på: modeller, färger, material, tyger och kombinationer. Allt måttanpassas.

Det ska hålla i många år
En stor del av vårt sortiment tillverkar vi själva för att vara säkra på att våra produkter håller en hög kvalitetsnivå. För det övriga sortimentet har vi ett nära samarbete med noga utvalda leverantörer. Allt ska tåla vårt nordiska klimat.

Produkter som passar hos dig
Det är vårt ansvar att den färdiga produkten passar och monteras på ett professionellt sätt. Därför gör vi all måttagning själva på plats. Monteringen sköter sedan våra egna montörer.

Konkurrenskraftiga priser
När du har bestämt dig för vad du vill ha får du en tydlig offert med ett pris som innefattar alla kostnader inklusive montering. Inga överraskningar i efterhand.

En leverantör att lita på
Tre års garanti, branschens tryggaste, får du på både produkter och montering.
Vi är medlemmar i Svenska Solskyddsförbundet.


Svenska Solskydd Förbundet
Malmö 040-667 57 00  •  Lund 046-14 51 00  •  Helsingborg 042-21 88 00  •  Ängelholm 0431-41 03 11  •  Eslöv 0413-101 08  •  Trelleborg 0410-135 50  •  Ystad 0411-192 10
Copyright © Persiennexperten